De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Voorstellen nieuw lid: Wendy Crop

 

Hallo allemaal,

Ik ben Wendy Crop, ik ben 41 jaar en getrouwd met Duco Crop en we hebben samen drie kinderen van 25, 22 en 13.

Ik ben sinds 6 augustus de trotse bezitster van een motorrijbewijs. Al vanaf mijn 21ste wilde ik graag mijn motorrijbewijs halen, maar door geld tekort is het er toen niet van gekomen.

Tja, en dan word je 40 en krijg je het idee om een bucketlist af te gaan werken.

Dat afvinken van mijn bucketlist begon met een parachutesprong op mijn verjaardag zelf en daarna ben ik met het behalen van mijn rijbewijs begonnen. Binnen een jaar had ik hem in de pocket en sinds afgelopen donderdag ben ik de trotse eigenares van een Suzuki VX 800.

Omdat ik van plan ben om natuurlijk zoveel mogelijk te gaan rijden met mijn motor en dat gezelliger is met een groep ben ik op zoek gegaan naar een motorclub.

Ik hoop dat ik maar veel gezellige toeren mag maken met een groep gezellige mensen zodat ik op deze manier de kans krijg om veel ervaring in het motorrijden op te doen.

Wendy Crop,

september 2019.