De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Even voorstellen...

Het bestuur van De Windvangers

 

Voorzitter

Louis

Hoi, ik ben Louis Huissen en woonachtig te Lelystad sinds 1969, met een onderbreking van een vijftal jaren in verband met militaire dienst verplichting, te West Duitsland. Het grootste gedeelte van mijn werkzame leven heb ik gewerkt bij de ING en de ABN-AMRO, in en om de Provincie Flevoland. Sinds een jaar of 5 ben ik, met genoegen, lid van motorclub de Windvangers, een financieel zeer gezonde motorclub en een club met louter gezellige mensen. Voorts beschikken we over een gezellig en top clubhuis, in eigendom van de motorclub. En dan nu het belangrijkste: altijd heb ik de mogelijkheid om een professioneel georganiseerde toertocht mee rijden, dit gemiddeld 2 keer per maand, vanaf maart tot en met oktober van elk jaar, los van de weekendtrips naar België, Luxemburg of Duitsland. En dit alles, wanneer je zelf maar wil! Sinds de ledenvergadering in februari 2017 ben ik toegetreden tot het bestuur en vanaf februari 2018 ben ik voorzitter en beheer de portefeuille: ledenwerving, sponsoring, PR en algemene zaken. Heb je als lid ideeën voor wat betreft ledenwerving of sponsoring, aarzel niet, of schroom niet om contact met mij op te nemen. Graag zelfs! Ben je nog geen lid en wil je lid worden of vriend worden van onze motorclub, of wil je informatie hierover hebben, dan wil ik je, of jullie, zeer graag informeren. Mijn telefoonnummer is: 06-20209705. Tot horens en of tot ziens.

Penningmeester

Mijn naam is Annemarie Arbeek, werkzaamheden: penningmeester en contactpersoon barcommissie.  

 

 

Secretaris

Jola 3Mijn naam is Jola Voerman. Na een aantal jaren alleen maar samen (mijn man en ik) onze motortochtjes te rijden waren we toe aan iets nieuws. En zodoende kwamen we bij de Windvangers terecht. We mochten een keer op zondag meerijden om te ervaren hoe het is om met een club te rijden en sindsdien zijn we lid van deze club. Eerst een beetje onwennig maar al heel snel waren we gewend en opgenomen in de club. En we voelen ons helemaal thuis. Wat ons erg aanspreekt aan deze club zijn de vele activiteiten die er worden georganiseerd en waar iedereen aan deel kan nemen. Vanaf februari 2018 ben ik dan ook secretaris van deze club. In mijn dagelijks leven heb ik samen met mijn man een makelaarskantoor in Lelystad. In mijn vrije tijd doe ik graag aan fitness en hardlopen en in de winter skiën we graag. En binnenkort ook zelf motorrijden. Als je motor-tour-rijden leuk vindt en ook eens ergens anders wilt rijden dan kan deze club wat voor u zijn.

Algemeen bestuurslid

Pasfoto_Rene.jpgRené Drost, portefeuille: beheer clubhuis, sleutelruimte en buitenterrein.

 

 

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Sander Kosta, woonachtig te Dronten sinds 2011. Getrouwd en vader van 3 kinderen. In mei 2017 mijn motorrijbewijs gehaald en op uitnodiging van een lid van De Windvangers 1 keer meegereden, wat vond ik dat spannend! Maar aan het eind van de dag was ik om, mede door de gastvrijheid, gezelligheid en hulp die ik kreeg tijdens de rit. Daarna besloten om in 2018 lid te worden van De Windvangers, als jongste lid met mijn 40 jaar! Door het meerijden met de club en ook de gesprekken op de vrijdagavonden onder het genot van een biertje heb ik enorm veel ervaring op kunnen doen. Deze ervaring zou ik nog niet gehad hebben als ik solo was gaan rijden. Dus ik hoop dat meer mensen die zojuist een motorrijbewijs gehaald hebben, eens mee willen rijden of op vrijdagavond langskomen om de gezellige sfeer te proeven. Ik weet zeker dat je daar geen spijt van zult krijgen.